Infra Jóga

Stúdiónk különlegessége az infra jógaóra, ahol a nap sugaraihoz hasonló elven működő infra panelek intenzív méregtelenítő és zsírégető folyamatokat indítanak be. A hagyományos hot jógával ellentétben az infra sugarak belülről fűtik a testet, segítenek bontani a zsírt a bőr alatti hámrétegből, miközben az itt tárolt méreganyagok is kiürülnek a szervezetből. Ez a 21. századi technológia a többezer éves tradíciókkal ötvözve új távlatokat nyit a jógában számodra.

Hogyan működik az infra sugárzás?

Az infra panelek infravörös hullámokat bocsátanak ki, ez a hullámhosszúság szemünkkel nem érzékelhető tartományban van, ugyanakkor meleg érzetet kelt. A napenergia jelentős részét is ez teszi ki, ettől érezzük melegnek a napsütést is, és ez az, ami hozzájárul a  jó közérzetet megteremtéséhez, és pozitív hatással van az egész szervezetünkre. Az infra sugárzás működése közben aktivizálja az emberi szövetekben lévő vízmolekulákat, javítja a vérkeringést, felgyorsítja a szövetek regenerálódását, továbbá gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatással bír. Belső tisztító hatásának következtében pedig a test kimutathatóan könnyebben megszabadul a méreganyagoktól.

Gyógyító, megelőző hatásai:

  • Javítja a szervezett vérkeringését, ezáltal erősödik az immunrendszer és az öngyógyítás is hatékonyabb lesz.
  • A téli időszakban megakadályozza az influenza kialakulását és szövődményeit.
  • Segít megelőzni a szezonális depressziót.
  • Jótékonyan hat a szellemi képességekre.
  • Fokozza a bőr kollagéntermelését: üdébb, egészségesebb, fiatalabb bőrképet eredményez.
  • Stressz- és görcsoldó hatású.
  • Pozitívan hat az ízületi gyulladásokra, a szervezet vércukorszintjére, a vérnyomásra, veseműködési zavarokra.
  • Gyorsítja a sebek gyógyulását.

Gyermek jóga

A gyermek jóga segít megalapozni a gyermekek testi-lelki-szellemi egészséges fejlődését. A gyermekek még emlékeznek belső, tiszta lényükre, igazi Önvalójukra. Belső boldogságuk őszinte és sugárzó. Minden pillantásukban, szemük csillogásában benne foglaltatik a bölcsesség és tudás. Mosolyukkal a feltétel nélküli szeretetre és elfogadásra tanítanak bennünket. Vajon észrevesszük-e, meghalljuk-e üzeneteiket? A gyermek jóga segít megőrizni ezt a tisztaságot és stabil mentális-, fizikai hátteret biztosít a felnőtté váláshoz.

Gymstick

A Gymstick megalkotói két nagyszerű fitnesz eszközt kombináltak egybe:a fitness-szalagot és a botot. A bot könnyű, de merev, a két végéhez pedig gumikötelet rögzítettek, a kötelek végén kengyellel. Ez teszi lehetővé, hogy a lábunkra húzzuk a gumi végét, és miközben a botot kézben tartjuk, végtelen variációs lehetőséget ad az edzéshez. Erőedzésnél kiváltja a kézi súlyzókat, sőt mivel a bot rögzítve tartja az ellenállást (vagyis a gumikötelet) így a sérülés veszélye nélkül, meghatározott pályán mozoghatunk, miközben az izmok kifejtik a munkát.

Mik a hatásai?
Erősíti az izomzatot, fejleszti az állóképességet, egyensúly érzéket, mozgáskoordinációt.

Kinek ajánljuk?
Minden korosztály részére ajánlott edzésforma. Nagyon könnyű használni és ami nagyon fontos izületkímélő.

Max training

Nagyon pörgős, csoportos edzésmódszer, amely standardizált, konkrét gyakorlatsorokból áll. Az edzés rendkívül hatékonyan fejleszti az állóképességet, az erőt és a koordinációt.

Az edzés intervall tréning jellegű, ahol 45 másodperces terhelési szakaszokat 15 másodperces pihenő szakaszok követik.

Az állóképességi edzéselemeket step-lépcsővel ill. step-lépcső mellett hajtjuk végre.

Az erősítő programelemek a láb és farizomzatra, a felső végtagok izmaira és a törzs izomzatára fókuszálnak.

A koordinációs mozgáselemeket minden egyes kondicionáló sorozatban alkalmazunk, de önálló egyensúlygyakorlatok is beépítésre kerülnek a programba.

Gyermekfejlesztő torna

Nálunk mindenki megtalálja a számára kedvező foglalkozást, legyen az torna, játék, fejlesztés vagy terápia.  A csecsemőkortól egészen az általános iskoláig érdekes csoportokra jelentkezhetnek a kismamák, gyerekek.

Nia

A niában nem számít a kor, nem számít, hogy mit és mennyit edzettél korábban. Egyetlen dolog fontos: a saját ritmusodban találj vissza a testedhez és tapasztald meg a mozgás örömét! Amint elcsíped ezt a pillanatot, ismerősként nézel majd magadra a tükörben.