top of page

Pilates Kihívás az AniMa Stúdióban!

Február 5 és Március 5 között különleges tavasz váró pilates challengel készülünk nektek!

Anima órarend (4).png

Készen állsz?

Hamarosan kisüt a nap, elkezdenek bimbózni a fák és persze lekerülnek a nagy kabátok!

Mit szólsz ahhoz, ha közösen készülünk nem csak testileg, hanem lelkileg is erre a csodás időszakra?

 

Korlátlan bérlettel várunk, mellyel akár heti 5 pilates órán is részt vehetsz! Garantáltan mindent megtehetsz azért, hogy beinduljon a fogyásod, alakformálásod!

 

De ez még nem minden! Anita, a Stúdió vezetője zárt Facebook csoportunkban étkezési tanácsokkal, receptekkel és egyéb tippekkel készül !

HATALMAS MOTIVÁCIÓ

Mindemellett, akik a legtöbbször részt vesznek a kihívásunk alatti Pilates óráinkon, azok egy sorsoláson vesznek részt, melyen egy 5 alkalmas bérlet talál gazdára!

AniMa női mózgásstúdió budapesten.
Jógastúdió a 3. kerületben.

A kedvezményes bérlettel MINDEGYIK pilates óránkhoz csatlakozhatsz, legyen szó alakformáló vagy infra pilatesről.

#947d65(1).png
Pilates Stúdió a 3. kerületben.

Kezdőket, haladókat MINDENKIT sok-sok szeretettel várunk a kihíváson!

#947d65(1).png
M.A.X. training, csoportos edzések kis létszámmal a 3. kerületben.

A csoportban tippeket, tanácsokat adunk, melyekkel könnyebben elérheted a célodat! Fontos, hogy a csoportba csak azok tudnak csatlakozni, akik megvásárolták a pilates kihívás bérletet!

#947d65(1).png

Mit érdemes még tudnod a kihívásról?

Anima órarend (4).png

Alakformáló Pilates (60 perc)

Az alakformáló Pilates egy olyan edzés, amely kifejezetten az alakformálásra összpontosít. Ez a technika tökéletesen kombinálja a hagyományos Pilates gyakorlatokat az izomzat erősítéséhez, a testtartás javításához és az alakformáláshoz.

  • Izomtónus: Az alakformáló Pilates a középpontba helyezi az izomtónust és az erőfejlesztést. A gyakorlatok kifejezetten a test alakjának javítására és az izmok feszességének növelésére irányulnak.

  • Testtartás: A helyes testtartás kialakítása és fenntartása kulcsfontosságú az alakformáló Pilatesben. Ez segít elkerülni a hát- és nyakfájásokat, valamint javítja a testtartást.

  • Intenzitás: Az alakformáló Pilates edzések általában magasabb intenzitásúak, ami lehetővé teszi a kalóriaégetést és az alakformálást.

  • Fókusz: A gyakorlatok végrehajtása során fókuszált figyelmet igényelnek, hogy a megfelelő izomcsoportokat aktiválják.

Kinek Ajánljuk:

Az alakformáló Pilates kiválóan alkalmas mindenkinek, aki szeretné javítani testalkatát, erősíteni izomzatát és javítani testtartását.

 Cardio Infra Pilates (60 perc)

A Cardio Hot Pilates egy olyan komplex mozgásforma, ahol az infra pilates és a kardióedzés egyszerre kerülnek előtérbe. A cél az erőnlét növelése és a test alakjának formálása.

  • Erőnlét és Kardió: A Cardio Hot Pilates kombinálja a hagyományos pilates gyakorlatokat intenzív kardióelemekkel, ami növeli az állóképességet és segíti a kalóriák elégetését.

  • Infra: Az infralámpák segítik melegíteni a testet, elősegítve a mélyebb nyújtást és a verejtékezést, ami tisztítja a testet.

  • Egyensúly és Rugalmasság: A pilates gyakorlatok fókuszálják az egyensúlyra és a test központjának megerősítésére, míg a kardióedzések fokozzák a mozgékonyságot és a rugalmasságot.

  • Teljes Test: A Cardio Hot Pilates olyan gyakorlatokat tartalmaz, amelyek szinte az összes izmot megmozgatják a testen, így egy átfogó edzést biztosít.

Kinek Ajánljuk:

A Cardio Hot Pilates ideális azoknak, akik változatosságot keresnek az edzésükben és egy olyan mozgásformát, amely kombinálja az erőnléti és kardióedzés előnyeit. Azoknak, akik a testüket alakítanák, erősítenék, és egyenletesebbé tennék.

Pink Woman Inspirational Quote Instagram Post(4).png

Kérdésed van a kihívással kapcsolatban?

Kapcsolat

bottom of page