top of page
Purple Clouds Gamer Girl Twitch Banner (8).png

Óratípusok

Anima órarend (4).png

Jóga, Pilates & Köredzések

Fedezd fel Sokszínű Óráinkat - Mindig Találsz Neked Valót!

Anima órarend (4).png
Anima órarend (4).png

Különleges vagy!

Olyannyira, mint az óráink! Stúdiónkban a sokszínűség számunkra alapvető.

 

Tudjuk, hogy mindenki más, és mindenki más mozgásformát keres. Itt biztosan megtalálod a számodra tökéletes órát, bármilyen mozgásszinten is legyél.

Válogass kedvedre jóga, pilates, M.A.X. training, köredzés és még számos más óra közül.

 

Legyen szó relaxálásról, erősítésről vagy kihívásokról, nálunk mindent megtalálsz.

Nem számít, hogy már tapasztalt sportember vagy, vagy épp csak most kezded el a tested megismerését. Stúdiónkban biztosan találsz olyan órát, ami inspirál és motivál, és amit imádni fogsz!

Purple Clouds Gamer Girl Twitch Banner(2).jpg
7(1)_edited.png
6(1).png
Pink Woman Inspirational Quote Instagram Post(7).png
Pink Woman Inspirational Quote Instagram Post(5).png
Anima órarend (4).png

Alakformáló Pilates (60 perc)

Az alakformáló Pilates egy olyan edzés, amely kifejezetten az alakformálásra összpontosít. Ez a technika tökéletesen kombinálja a hagyományos Pilates gyakorlatokat az izomzat erősítéséhez, a testtartás javításához és az alakformáláshoz.

 • Izomtónus: Az alakformáló Pilates a középpontba helyezi az izomtónust és az erőfejlesztést. A gyakorlatok kifejezetten a test alakjának javítására és az izmok feszességének növelésére irányulnak.

 • Testtartás: A helyes testtartás kialakítása és fenntartása kulcsfontosságú az alakformáló Pilatesben. Ez segít elkerülni a hát- és nyakfájásokat, valamint javítja a testtartást.

 • Intenzitás: Az alakformáló Pilates edzések általában magasabb intenzitásúak, ami lehetővé teszi a kalóriaégetést és az alakformálást.

 • Fókusz: A gyakorlatok végrehajtása során fókuszált figyelmet igényelnek, hogy a megfelelő izomcsoportokat aktiválják.

Kinek Ajánljuk:

Az alakformáló Pilates kiválóan alkalmas mindenkinek, aki szeretné javítani testalkatát, erősíteni izomzatát és javítani testtartását.

 Cardio Infra Pilates (60 perc)

A Cardio Hot Pilates egy olyan komplex mozgásforma, ahol az infra pilates és a kardióedzés egyszerre kerülnek előtérbe. A cél az erőnlét növelése és a test alakjának formálása.

 • Erőnlét és Kardió: A Cardio Hot Pilates kombinálja a hagyományos pilates gyakorlatokat intenzív kardióelemekkel, ami növeli az állóképességet és segíti a kalóriák elégetését.

 • Infra: Az infralámpák segítik melegíteni a testet, elősegítve a mélyebb nyújtást és a verejtékezést, ami tisztítja a testet.

 • Egyensúly és Rugalmasság: A pilates gyakorlatok fókuszálják az egyensúlyra és a test központjának megerősítésére, míg a kardióedzések fokozzák a mozgékonyságot és a rugalmasságot.

 • Teljes Test: A Cardio Hot Pilates olyan gyakorlatokat tartalmaz, amelyek szinte az összes izmot megmozgatják a testen, így egy átfogó edzést biztosít.

Kinek Ajánljuk:

A Cardio Hot Pilates ideális azoknak, akik változatosságot keresnek az edzésükben és egy olyan mozgásformát, amely kombinálja az erőnléti és kardióedzés előnyeit. Azoknak, akik a testüket alakítanák, erősítenék, és egyenletesebbé tennék.

Infra Jóga (70 perc)

A Nap sugaraihoz hasonló elven működő infra panelek egyáltalán nem melegítik fel a teremben lévő levegőt, hanem a bőr mélyebb rétegeibe hatolnak, és a sejtjeidet töltik fel energiával. Ez a tiszta, melegítő sugárzás belülről fűti a testet, hatására pedig beindulnak a szervezetünk természetes regeneráló, gyógyító folyamatai.

 

Eközben minimális melegérzetet tapasztalhatunk, de közel sem olyan hőmérséklet emelkedést, mint egy forró jógaórán, ezért az infrás jógaórákat akkor is bátran látogathatod, ha nem szeretnél meleg légtérben gyakorolni.

 • Intenzív méregtelenítés és zsírégetés A jógaóra közben az infrasugarak segítenek bontani a zsírt a bőr alatti hámrétegből, miközben az itt tárolt méreganyagok is kiürülnek a szervezetedből.

 • Rugalmasabb, könnyebb gyakorlás A magas kalória felhasználás mellett az infrasugarak izmaidat és ízületeidet is végig melegen tartják, ezért könnyebben és biztonságosabban tudod végezni a gyakorlatokat.

 • Immunerősítés és betegségmegelőzés A téli időszakban megakadályozza az influenza kialakulását és szövődményeit, és segít megelőzni a napsütés hiánya okozta szezonális depressziót is.

 • Fiatalabb, feszesebb bőr Az infra a bőröd kollagéntermelését is fokozza, ami üdébb és rugalmasabb bőrképet eredményez. Mivel felgyorsítja a szövetek regenerálódását, hatékonyan segít a bőrproblémák leküzdésében is.

Ez a 21. századi technológia a jóga többezer éves tradícióival ötvözve új távlatokat nyit számodra a hatékony mozgásban és a testi, lelki, szellemi egészséged megőrzésébe

Anima órarend (4).png

Hot Jóga (70 perc)

A Hot Jóga valóban varázslatos lehet a test és az elme számára. Magas hőmérsékleten történő gyakorlása számos fizikai és mentális előnyt kínál.

 • Szalagok és Izomzat Erősítése: A meleg környezet elősegíti a szalagok és izmok melegítését és nyújtását, ami az ízületeket védi és növeli az izomerőt.

 • Emésztőrendszer Javítása: A Hot Jóga gyakorlatok serkentik az emésztőrendszert, elősegítve a hatékonyabb tápanyag-felvételt és a gyomor-bélrendszer egészségét.

 • Immunrendszer Erősítése: A meleg környezet és a izzadás segít megtisztítani a testet, ami hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez.

 • Anyagcsere Felgyorsítása: A Hot Jóga serkenti az anyagcserét, ami segíthet a testsúlykontrollban és a méreganyagok eltávolításában.

 • Vérkeringés Fokozása: Az intenzív gyakorlatok elősegítik a vérkeringés javulását, ami javíthatja az oxigén- és tápanyagszállítást a sejtekhez.

 • Türelem: A Hot Jóga gyakorlása során tanulsz a türelem fontosságáról, mivel a gyakorlatok néha kihívást jelentenek.

 • Stresszkezelés: A gyakorlatok és a mély légzés segítik a stressz kezelését, és a mindennapi életben is alkalmazható relaxációs technikákat tanulsz.

 • Mentális Kitartás: Az intenzív gyakorlatok után sokan tapasztalják a mentális frissesség és tisztaság érzését.

A Hot Jóga egy valóban átfogó megközelítés az egészség és a jó közérzet javításához. Így azt mondhatjuk, hogy ez a "varázslat" az emberi test és elme számára valódi csoda lehet, és észrevétlenül, de hatékonyan beépülhet az életedbe.

Anima órarend (4).png

Női jóga (70 perc)

A pózokat úgy terveztük, hogy a ciklikus változásokhoz igazodva a hormonrendszer jótékony hatásait hangsúlyozzuk. Ezen a különleges órán keresztül nem csak fizikálisan erősödünk meg, hanem szellemileg is feltöltődünk.

 • Hormonális Egyensúly: Az órán a ciklikusság különböző szakaszaiban koncentrálunk, segítve a hormonrendszer harmonizálását és annak jótékony hatásait.

 • Idegi Nyugalom: A gyakorlatok alatt az idegrendszer megnyugszik, amely hozzájárulhat a nőgyógyászati betegségek megelőzéséhez és az általános jó közérzethez.

 • Testtudat és Fókusz: A figyelem a testrész megfelelő területére összpontosul, így fokozzuk a testtudatot és az önismeretet.

 • Légzés és Stresszcsökkentés: Az óra során a helyes légzés az elengedhetetlen része a mozgásnak és a mentális egészségnek, csökkentve a stresszt és növelve az állóképességet.

 • Relaxáció: Végül egy levezető gyakorlatsor utáni 2-5 perces relaxáció zárja az órát, amely teljes kikapcsolódást és ellazulást biztosít.

Gerincjóga (70 perc)

A gerincjóga a test és az idegrendszer egészségének megőrzésére és helyreállítására szolgáló kiváló megoldás. Ez a mozgásterápia az egészség minden aspektusára figyelmet fordít.

 • Fokozatosság: A gyakorlatsor fokozatosan épül fel, kezdve enyhébb elemekkel, majd haladva az erőteljesebb mozgások felé. Ez lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy saját tempójukban haladjanak.

 • Saját Testsúly: A gyakorlatok saját testsúllyal végzik, így lehetővé téve a test természetes fejlődését és erősítését.

 • Nyújtás és Erősítés: Az erőteljesebb gyakorlatok tartalmazzák a nyújtást és a tartóizmok erősítését, ami segít fenntartani és javítani a test rugalmasságát és stabilitását.

Kinek Ajánljuk:

A gerincjóga bárkinek ajánlott, aki a testi és idegrendszeri egészségére szeretne fókuszálni. Különösen hasznos lehet azoknak, akiknek hát- vagy gerincproblémáik vannak, és akik az egészségmegőrzésre és a testük erősítésére törekszenek.

Core Jóga (75 perc)

Az core jóga egy olyan csodás út, ahol az egészség és a tökéletes forma találkozik. Ez az évezredes gyakorlatsor ötvözi a jógázás jótékony hatásait az alakformálás céljával.

 • Testi Átalakulás: A core jóga gyakorlatok középpontjában az alakformálás áll. Az intenzív és szigorú gyakorlatok segítenek megerősíteni az izmokat és formálni a testet.

 • Flexibilitás: A jóga jelentős figyelmet fordít a rugalmasságra és az izomerő kiegyensúlyozására. Ennek eredményeként nő a test mozgékonysága és az izmok feszessége.

 • Mentális Harmónia: Az alakformáló jóga nemcsak a testet, hanem a lelket is erősíti. A meditatív részek és a légzéstechnikák segítik csökkenteni a stresszt és növelik a mentális erőt.

Kinek Ajánljuk:

Mindenki számára ideális, aki egy olyan gyakorlatot keres, amely egyszerre javítja az alakot és az egészséget. Ideális azoknak, akik egészséges módon szeretnék elérni alkati céljaikat, és közben a lelki harmóniát is keresik.

Anima órarend (4).png

Gymstick

A Gymstick – olyan mint egy súlyzórúd, amelynek végéhez két gumikötél illeszkedik - a kezek és a lábak között állandó változó erőteret hoz létre. Amint az első gyakorlatokat végzed, azonnal érezni fogod, hogy az egész tested, szinte minden egyes izmod tónusba kerül. Ez az állandó kontroll, korrekciós és stabilizáló hatás eredményezi a Gymstick edzések különlegesen komplex edzéshatásait.

 

Komplex Képességfejlesztés: A Gymstick egyedülálló módon sokoldalú képességfejlesztést tesz lehetővé. Erőfejlesztés, állóképesség fejlesztés, izomtónus fokozás, ízület és gerincstabilizálás, egyensúly és koordinációfejlesztés történik minden egyes edzésen.

Bámulatos izomtónus már néhány edzés után: A Gymstick speciális edzéshatásai következtében a test valamennyi izomcsoportja gyorsan és látványosan reagál. Izmaink tónusa rohamosan javulni fog, amely az egész megjelenésünket energikussá és esztétikussá varázsolja már néhány hét alatt.

Derék és hátproblémák megszűnése A Gymstick edzések minden egyes gyakorlatával erősítjük a gerinc és az ízületek stabilizálásban működő izomcsoportokat. Ennek eredménye, hogy azoknak, akiknek gyakran fáj a háta vagy a dereka, a panaszok csökkenni fognak, idővel pedig teljesen meg is szűnhetnek.

Karcsúsodó vonalak, szebb testtartás: Az egész testedet feszessé, tónusossá formálja, a tartásod látványos javulásán és a zsírszövetek gyors leégetése következtében tested látványosan karcsúbbá válik.

 

Anima órarend (4).png

M.A.X. Training (70 perc)

A pózokat úgy terveztük, hogy a ciklikus változásokhoz igazodva a hormonrendszer jótékony hatásait hangsúlyozzuk. Ezen a különleges órán keresztül nem csak fizikálisan erősödünk meg, hanem szellemileg is feltöltődünk.

 • Hormonális Egyensúly: Az órán a ciklikusság különböző szakaszaiban koncentrálunk, segítve a hormonrendszer harmonizálását és annak jótékony hatásait.

 • Idegi Nyugalom: A gyakorlatok alatt az idegrendszer megnyugszik, amely hozzájárulhat a nőgyógyászati betegségek megelőzéséhez és az általános jó közérzethez.

 • Testtudat és Fókusz: A figyelem a testrész megfelelő területére összpontosul, így fokozzuk a testtudatot és az önismeretet.

 • Légzés és Stresszcsökkentés: Az óra során a helyes légzés az elengedhetetlen része a mozgásnak és a mentális egészségnek, csökkentve a stresszt és növelve az állóképességet.

 • Relaxáció: Végül egy levezető gyakorlatsor utáni 2-5 perces relaxáció zárja az órát, amely teljes kikapcsolódást és ellazulást biztosít.

Köredzések (60 perc)

Az edzés művészete a változatosságban rejlik.

 

Nálunk csatlakozhatsz köredzésekhez is. Gyakorlatainkat személyre szabjuk, figyelembe véve erősségeidet és edzettségi szintedet.

Ezen edzéseink kardió jellegűek, hogy garantált legyen a szívritmus növelése, és mindeközben eszközöket is felhasználunk az extra hatékonyság érdekében.

Minden egyes körünk rövid, csak 8-10 percig tart, de az intenzitás miatt ezt bőven kiterjeszthetjük. Néhány kör elvégzése után teljes test edzésben leszel részese.

 

Az alacsony pihenőidők miatt a gyakorlatsor rendkívül intenzív, így pulzusod magasan marad, és több kalóriát égetsz el. Tehát, ha fogyás a célod, nincs jobb módja annak, mint a köredzés - egy kreatív és hatékony megközelítés az edzéshez, amely garantáltan segít elérni a kitűzött célokat.

Gyermekjóga (60 perc)

6-12 èves korosztàlynak- iskolakezdès előtt àllóknak, valamint kisiskolàsoknak. A gyermekjóga a kiegyensúlyozott és boldog èlet alapjaihoz nyújt segítséget.

A gyermekek jàtèkosan tanuljàk meg, milyen èrzès magabiztosnak, kitartónak, koncentràltnak ès nyugodtnak lenni. Főszerepben az èrzelmek megèlèse, testi-lelki-szellemi egèszsège àll.

 

Bevezetès, ráhangolódás Bemelegítès, nagymozgàsos jàtèkok Àszanàk gyakorlàsa Jàtèk Lègzőgyakorlatok Relaxàció, mese Lezàró rèsz, elköszönès

Óràimon garantàlt a vidàm hangulat, a jàtèkossàg, mozgàs.

Anima órarend (4).png

 Táncolj, babám! foglalkozás 

 Játékos, vidám, táncos mozgásfejlesztés, torna, mely kifejezetten 1,5-5 éveskorosztálynak lett kidolgozva.

A tánc mellett, fontos szerepet kapnak a dalok, mondókák, a ritmus gyakorlása. A foglalkozások változatosak és többrétűek: táncolunk, dalolunk, ritmust tapsolunk, tornázunk, egyensúlyozunk, kalandpályán megyünk végig, igazi minőségi időt töltünk el együtt és sokat nevetünk!

Az utánzás öröme a kifejezés, eljátszás örömébe megy át, eljátszuk, elmutogatjuk ugyanis a dalokat. Mivel az ilyen korú gyerekeknek fontos a rendszeresség, sokszor ismételjük a már megtanult dolgokat, ezzel is biztonságérzetet nyújtva számukra.

A zene, a tánc nem csak, hogy kedvező hatással van a gyermekek érzelmi, értelmi, mozgás-,beszéd- és szocializációs fejlődésére, hanem örömet is ad, lelkesít, megnyugtat és maradandó élményt nyújt, fejleszti a szépérzéket, formálja az ízlést és színesíti a fantáziát.

A foglalkozásaim célja, a mozgáskoordináció fejlesztése mellett az örömszerzés, a vidám, meghitt, szeretetteljes légkör megteremtése. Éppen ezért kiemelkedő szerepet kap a közösségépítés is. 

Az óra felépítése: az első részében táncolunk, körben, együtt. Kreatív táncoknak szoktam ezeket nevezni, eltáncoljuk, amiről a dal szól.

A második részben különféle eszközöket teszek ki (“kalandpálya”): hullahopp karikákat, kötélhídat, bójákat, gördeszkát (csakis hason használva!), alagutat stb…Taktiliseszközöket használva fejlesztjük az idegrendszert is.

Ennek a végén elővesszük a nagy “ejtőernyőt” a sok színes labdával, ez a csúcs, a gyerekek imádják. :)

Végezetül pedig ritmusfejlesztéssel zárunk: különféle csörgő, kézi hangszerekkel, éneklünk, ritmust tapsolunk. Ez egyfajta levezető is.

TUDNIVALÓK

 • Az órák maximum létszáma 15 fő.

 • Hozz magaddal kényelmes, rugalmas ruházatot. A jóga és pilates órákhoz általában nem szükséges speciális felszerelés, de ha van saját jógamatracod, hozd azt magaddal. A stúdióban matracokat, kiegészítőket, takarókat és párnákat biztosítunk, így nincs szükség saját felszerelésre.

 • Az órák előtt érdemes étkezni, de csak könnyű ételeket javaslunk és azt is legalább egy órával az óra előtt.

 • Ne feledkezz meg a vízről sem.

 • MAX Traninghez és Köredzéshez tiszta talpú sport cipő szükséges

 • Az órák előtt maximum 20 perccel érkezz.

 • Az órákról kérlek ne késs, hiszen, ha elkezdjük az órát, zavaró lehet.

Anima órarend (4).png

Keress minket bizalommal!

bottom of page