top of page
Bright Neutral Simple Image Layout with Floral Element International Women's Day Instagram

KAPCSOLAT

Anima órarend (4).png

Lépj velünk kapcsolatba!

Elegant Minimalist A4 Stationery Paper Document.png
 • Facebook
 • Instagram

Köszönjük az üzeneted! Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

Anima órarend (4).png
 • Teljesen kezdőként is jöhetek az óráitokra?
  Persze! Szeretettel várunk az AniMa Stúdióban akkor is, ha még soha nem jártál jóga vagy pilates órán. Érdemes elolvasnod a különböző óratípusaink leírását, amiben feltüntetjük azt is, hogy melyiket ajánljuk kezdőknek.
 • Mit hozzak magammal az órára?
  Az AniMa jóga stúdióba érkezve javasoljuk, hogy hozz magaddal kényelmes, rugalmas ruházatot. A jóga és pilates órákhoz általában nem szükséges speciális felszerelés, de ha van saját jógamatracod, hozd azt magaddal. A stúdióban matracokat, kiegészítőket, takarókat és párnákat biztosítunk, így nincs szükség saját felszerelésre. Az órák előtt érdemes étkezni, de csak könnyű ételeket javaslunk és azt is legalább egy órával az óra előtt. Ne feledkezz meg a vízről sem.
 • Pilates vagy Jóga?
  Az AniMa jóga stúdióban jóga és pilates órákkal várunk! Mindkettő rendkívül hatékony és jótékony hatással van a testre és az elmére. Ha úgy érzed, hogy szeretnél egy dinamikusabb, erőteljesebb edzést, amely a test izmait és a keringést stimulálja, akkor a pilates óra lehet a legjobb választás számodra. Ha azonban a test és az elmének az összhangjára, a nyugalomra és a belső béke elérésére törekszel, akkor a jóga óra az, amit keresel. Az AniMa stúdióban mindkét óra magas színvonalú oktatással és kényelmes, barátságos környezettel várja a vendégeket. Kérjük, ne habozz kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen kérdésed van a jóga vagy pilates órákkal kapcsolatban.
bottom of page